Resultaten voor zeil

   
zeil
 
Zeil 17 definities Encyclo.
sterk doek aan de mast van een schip vb: het zeil werd opgehesen om meer wind te vangen. alle zeilen bijzetten alle middelen gebruiken. met opgestoken zeil kwaad. onder zeil gaan gaan slapen. een oogje in het zeil houden toezicht houden.
Zondag onder Zeil Sailing.
Home Shop Individueel Dagtochten Zondag onder Zeil Zondag onder Zeil Zondag onder Zeil. Dagtocht op zondag met driemaster Sanne Sophia vanuit Muiden naar Pampus. Uitwaaien, ontspannen, volop genieten op het ruime dek of meehelpen met het hijsen van de zeilen Bewonder het Muiderslot vanaf het water en bezoek het legendarische forteiland Pampus.
Vinea.
Vinea voor scholen Vinea voor groepen Ons aanbod Offerte aanvragen Teamdeal voor vrienden. Contactpagina Volg ons Nieuwsbrief Vacatures F.A.Q. 31 030 22 70 680. Zeil en Surfkampen. Zeil en Surfkampen Onze zeilscholen De Vloot Info voor de ouders Onze watersportstaf. Zeil en Surfkampen. Zeil en Surfkampen.
Onder Zeil Schiermonnikoog Bedandbreakfast.nl.
Adres Onder Zeil. Reeweg 8 Schiermonnikoog Nederland. Nederland Friesland Schiermonnikoog Onder Zeil. nl 73564 53.4775347 6.1608989000000065 //nl.bbimages.eu //nl.bbimages.eu Reeweg 8 9166PX Schiermonnikoog Leuke BB gevonden op Bedandbreakfast.nl: http//bbsn.nl/73564: EUR regular. persoon personen Foto PHOTO_INDEX van PHOTO_TOTAL Delen: Onder Zeil Op aanvraag.
Bed en Breakfast Schiermonnikoog Onder Zeil Schiermonnikoog.
Graag ontvangen we u op het mooie Schiermonnikoog, een prachtig stukje Waddengebied, als gast in de bed en breakfast of als klant in de winkel. Onder Zeil is gevestigd in het gezellige dorp met allerlei restaurants en winkels op loopafstand.
zeil WikiWoordenboek.
zeil de mast in omhoog halen. 1 zeil in top zetten. zeil helemaal naar boven hijsen. 1 zeil reven. het zeiloppervlak verminderen. 1 zeil strijken. zeil uit de mast weer omlaag halen. 1 zeil trimmen. zeil in optimale stand zetten.
Zeilen Hét magazine voor zeilers, door zeilers.
In de nieuwste Zeilen.: Dwars door Nederland Bestel de nieuwste Zeilen Word abonnee. Zeilen is hét platform voor zeilers, door zeilers. Elke maand een tijdschrift in printversie en digitaal. Dagelijks online met het laatste zeilnieuws. Adverteren bij Zeilen. Privacy en cookiebeleid.
Zeilen Wikikids.
De kilgrens zoek je door je zeil te vieren lossen tot het kilt klappert, vervolgens haal je het weer juist zoveel aan dat het zeil net niet klappert. Als je dit hebt toegepast staat je zeil altijd in de juist zeilstand.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: zeil. zeil het; o; meervoud: zeilen 1 zeildoek aan de mast van een vaartuig dat voor het opvangen van wind dient: alle zeilen bijzetten alle krachten inspannen; onder zeil gaan a wegzeilen; b inslapen; een oogje in het zeil houden een wakend oog houden op 2 gladde vloerbedekking 3 dek van de molenwieken, van een tent z ei len zeilde, heeft, is gezeild 1 met behulp van zeilen varen 2 glijdend vallen: opeens kwam er een schilderij naar beneden zeilen.
Synoniemen van onder zeil gaan; ander woord voor onder zeil gaan synoniemen.net.
onder zeil gaan. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: in slaap vallen ww.: indoezelen, indommelen, indutten, inslapen, insluimeren, insoezen, insuffen, onder zeil gaan, wegdoezelen, wegdommelen, wegsuffen. woordverbanden van onder zeil gaan grafisch weergegeven.
zeil Nederlands spreekwoordenboek.
het zeil strijken het opgeven / flauw vallen / van iemand verliezen. iemand de wind uit de zeil en nemen iets doen/zeggen en daarmee zorgen dat iemand's' kritiek verstomt. iemand in zijn kielwater zeil en iemand op de hielen volgen.

Contacteer ons