Zoeken naar zijl of zeil

   
zijl of zeil
 
Zoekt u zijl, dekzijl, afdekzijl of bouwzijl OF BEDOELD U Zeil, Dekzeil, Afdekzeil of Bouwzeil? PVC-TARP.COM.
Afdekzijl of Afdekzeil? Bouwzijl of Bouwzeil? Zoals te zien is op deze pagina, schrijven wij dus in de nederlandse taal het woord zeil als zeil en dus ook dekzeil, afdekzeil en bouwzeil. Zijl, dekzijl, afdekzijl of bouwzijl is dus fout geschreven!
Over de familienaam Zeil Zijl van zeijl zaal Genealogie Online.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron het archief! Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron! Deze boodschap niet meer tonen. Weet u andere schrijfwijze voor de familienaam zijl van zeijl zaal, zeil, zeel of een gelijkende variant?
Zeil Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Zeil of met Zeil in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Zeil inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Zeil en verwijzingen daarnaartoe.
zeil Vertaling Nederlands-Engels.
NL: onder zeil gaan EN: get under sail, figuurlijk doze off. NL: onder zeil zijn EN: be under sail, figuurlijk be sound asleep. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
Vinyl vloeren Carpetright.
U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis.
Zijl 10 definities Encyclo.
en, zeker, zekere betrekking in een dijk of polderbestuur. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/cali003nieu01/cali003nieu01_0029.htm.: waterstaat sluis ter afwatering aangebracht in een dijk Voorbeeld: De aanwezigheid van een zijl is te zien in veel namen van noordoostelijk Nederland, zoals Delfzijl of Blokzijl. SpellingJuist gespeld: zijl komt voor in de Woord.
zeil WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Jump to search. Niet te verwarren met: zijl. 1.3 Woordherkomst en opbouw. 1.4 Zelfstandig naamwoord. 1.4.1 Gelijkklinkende woorden. 1.4.3 Afgeleide begrippen. 1.4.4 Verwante begrippen. 1.4.5 Typische woordcombinaties. 1.4.6 Uitdrukkingen en gezegden. 1.7 Meer informatie. Geluid: zeil hulp, bestand.
Zijl rivier Wikipedia.
6 7 Een vroeger aan de oostelijke oever van het water gelegen versterkte woontoren of kasteeltje van rond 1300 heette het Huys Ter Zijl, later Zijlhof geheten, en was het stamhuis van het geslacht Van Zijl. Dit kasteel werd in de achttiende eeuw gesloopt.
zijl WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Jump to search. Niet te verwarren met: zeil. 1.3 Woordherkomst en opbouw. 1.4 Zelfstandig naamwoord. 1.4.1 Gelijkklinkende woorden. 1.6 Meer informatie. Geluid: zijl hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. In de betekenis van waterlozing, sluis voor het eerst aangetroffen in het jaar 1280 1. waterstaat sluis ter afwatering aangebracht in een dijk. De aanwezigheid van een zijl is te zien in veel namen van noordoostelijk Nederland, zoals Delfzijl of Blokzijl.
Over de familienaam Zijl zeil Genealogie Online.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron het archief! Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron! Deze boodschap niet meer tonen. Weet u andere schrijfwijze voor de familienaam zijl zeil of een gelijkende variant?

Contacteer ons