Zoeken naar zeil les

   
zeil les
 
Zeilcursus voor Jongeren Volwassenen voor 12, per uur.
Zeilschool Wavie geeft les in een Polyvalk. Dit is een perfecte lesboot ook wel hufterproof van 65, meter waar je met maximaal 4 personen instructeur les in krijgt. Wat dacht je ervan om na je werk in de avonduren toch nog even te ontspannen en te genieten op het water?
Zeilles voor volwassenen bij zeilschool De Kikkert.
Zeilschool De Kikkert werkt alleen met goed opgeleide vaak eigen kweek zeilinstructeurs. Wat ook het doel is van je zeilles, onze instructeurs helpen je om het te bereiken. Je kunt eens extra trainen op zeil en boottrim, of op trapeze en spinnaker varen.
zeilles groningen Home.
Ik heb jaren les gegeven op zeilscholen in Groningen en Friesland. Vervolgens ben ik op kajuit jachten gaan les geven in Griekenland, Italië en het IJsselmeer.S inds 2011 ben ik voor mijzelf begonnen met Zeilles Groningen op het Patersw oldsemeer.
Zeilcursus volwassenen Zeilles volwassenen Monnickendam.
In alle opzichten een absolute aanrader voor huur van een schip dan wel zeil lessen. Als beginnelingen hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheid voor zeilles bij Waterland. We zijn méér dan tevreden over de professionaliteit klantvriendelijkheid en organisatie van deze zeilschool.
Zeilschool en Bootverhuur De Randmeren.
Plan uw privé les. meer informatie over volwassenen zeilen en de boot soorten? De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur is inmiddels dé aanbieder geworden van de cursus Vaarbewijs en Marifonie in de regio Flevoland en Gelderland. We werken vanuit onze centraal gelegen en prima te bereiken opleidingslocatie op Molecaten Park Flevostrand bij Harderwijk. Honderden cursisten namen deel aan onze cursussen en slaagden daarna voor hun examen. Onze docenten combineren een grondige kennis van de theorie aan hun uitgebreide praktijkervaring op binnenwater en op zee. In een serie van 5 of 6 lessen dragen zij zorg voor een effectieve, persoonlijke kennisoverdracht en een optimale voorbereiding op het examen. De Randmeren: hét adres voor de cursus Vaarbewijs in Flevoland en Gelderland. Reserveer een plek. Foilen is de toekomst. Steeds meer boten worden met een vleugel uitgerust. Deze vleugel laat de boot minder hellen, dus kan er een groter zeil op, en uiteindelijk lift de vleugel de hele boot uit het water.
Losse zeilles boeken voor elk niveau Zeilschool Wavie.
Plezier, leren, flexibiliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Zeilschool Wavie geeft les in een Polyvalk. Dit is een perfecte lesboot van 65, meter waar je met maximaal 4 personen instructeur in les krijgt. Het is ook mogelijk om privé zeilles te krijgen.
Leren zeilen.
Privéles op een van onze lesboten, een combinatie van huren en les of les op uw eigen boot. Altijd op de hoogte blijven? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.
Zeilles voor volwassenen Krekt Sailing.
Krekt Sailing verzorgt al meer dan vijftig jaar zeilopleidingen op het hoogste niveau. Komt u bij Krekt varen dan bent u ervan verzekerd dat u wordt begeleid door de beste instructeurs die les geven volgens de normen van het CWO.
Zeilles in Friesland: Zeilschool De Veenhoop.
Lijkt het u leuk om eens lekker actief bezig te zijn op het water, maar heeft u het door de week te druk, dan is een privé zeilles precies wat u zoekt. Wij hebben voor alle niveaus een passend aanbod.
Zeilschool Midden Nederland: Zeilles voor volwassenen op de Loosdrechtse Plassen.

Contacteer ons