Resultaten voor onder zeil boek

   
onder zeil boek
 
Onder zeil! Jan Exter.
Auteur: Jan van Exter en Gé Tol. Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v. Weer beschikbaar: het enige stripboek met ade quate zeilinstructie. In dit boek zijn in stripvorm alle tips voor jeugdige aspirantzeilers. Het omvat op komische wijze vormgegeven. Afvaren en aankomen.;
R.K. Mast: Onder zeil en stoom Groninger boeken.
De zeemansjaren van Delfzijlster kapitein J.T. Onder Zeil en Stoom is het boeiende relaas van de varensjaren van de Delfzijlster kapitein J.T. In diverse rangen voer deze vanaf 1896 op zeegaande Groninger koftjalken en barken, daarna als stuurman op twee en driemast gaffelschoeners. Zijn loopbaan sloot hij af als kapitein op overwegend stalen stoom en motorschepen in diverse lijndiensten tussen Groningen, Noord-Duitsland en het westen van Nederland. Dit boek schetst een indringend beeld van het leven aan boord, de handel en de scheepvaart aan het begin van de 20e eeuw.
Onder zeil van Matthijs Buikema? Prijsvergelijk!
Gezondheid Psychologie boek. Laagste prijs 1295, bij Bruna. Onder zeil van Matthijs Buikema uit het genre Gezondheid Psychologie kopen? De laagste prijs van Onder zeil met ISBN code 9789081693714 uit het genre Gezondheid Psychologie vind je bij Prijsvergelijk. Onder zeil boek matthijs buikema 9081693719.
Onder zeil Paperback Matthijs Buikema Boek Bruna.nl.
DWDD boek van de maand. Toon alle Engelse boeken. Kopieer en printpapier. Knutselen en Hobby. Kleur en tekenboeken. Verven en kleien. USB sticks SD kaarten. Plakband dubbelzijdig tape. Versiering en decoratie. Op vakantie met de beste eBooks. Eversellers voor 499., Zomerlezen eBooks voor 499., eTopper van de week. Vakantiethrillers 15 euro per stuk. Dwarsliggers 21 gratis. Stephen King 21 gratis. De beste romans 21 gratis. Zomertitels 21 gratis. AVI boeken 21 gratis. Assortiment vakantiedoeboeken in de winkel. Spaar alle 21 feestnijntjes. Word lid van de Geronimo club. magazine zomeractie, 5, korting op boeken. Onder zeil Paperback.
bol.com Onder zeil, Matthijs Buikema 9789081693714 Boeken.
Onder zeil geeft een unieke kijk achter de schermen van een ziekenhuis op een moment dat het misgaat. Het heeft iets van een thriller: na een kleine chirurgische ingreep worden overigens vitale patienten doodziek. Het boek doet verslag van de speurtocht naar de oorzaak: verkeerd gebruik van anesthesievloeistof op de OK waardoor de vloeistof besmet raakte met bacterien.
Libris Onder zeil, Matthijs Buikema.
Het kan echter voorkomen dat een artikel in de tussentijd uitverkocht is. Wilt u zeker weten dat een boek op voorraad is, verzoeken wij u contact op te nemen met de boekhandel. Boekbestellingen worden vanaf 15, GRATIS bezorgd. Onder de 15, rekenen wij een bijdrage van 195. Afhalen in de boekhandel is ALTIJD gratis, wij nemen contact op als het klaar ligt. Laatst bekeken artikelen. Onder zeil Matthijs Buikema.
bol.com Onder zeil, Jan van Exter 9789064103261 Boeken.
Als kind heb ik zelf zo leren zeilen en toen ik het boek weer zag moest ik het gewoonweg kopen voor mijn zoon. Hij is nu ook aan het leren zeilen.leuk! Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review?
Onder Zeil! Kinderboeken Vaarwinkel.nl.
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50., Dit boek bevat in stripvorm alle tips voor aspirantzeilers. Het omvat op komische wijze vormgegeven adviezen voor.: afvaren en aankomen. het varen voor de wind. het varen op andere koersen. vaarregelementen en bruggen. knopen en steken. Nog geen beoordelingen voor dit product. Schrijf een beoordeling. Vraag het ons. Aanbevolen bij Onder Zeil.:

Contacteer ons